ESTHECHOC – малокалорійний шоколад

Під час того, як ми з кожним днем стаємо старшими, у нас виникають питання щодо змін шкіри (метаболічних процесів) які ми не можемо зупинити. Але є зовнішні фактори, які беруть участь в процесі старіння, які ми можемо контролювати.

Основні чинники – це ультрафіолетове випромінювання, промислове забруднення навколишнього середовища, куріння, стрес, недостатня рухова активність, дефіцит кисню.

Зовнішні фактори сприяють утворенню активних форм кисню (вільних радикалів), які відповідають за оксидативний стрес. Ці молекули впливають на запальні процеси, колаген, еластин і рівень кисню в тканинах організму – усі з яких мають відношення до того, як старіє наша шкіра і виглядає.

► Як ми можемо допомогти нашому організму захиститися від процесу старіння?

Наш організм здатний сам захистити себе від оксидативного стресу.

Субстанції в нашій повсякденній дієті сприяють захисту від оксидативного стресу і відомі як Антиоксиданти.

Деякі антиоксиданти можуть вироблятися і зберігатися в нашому організмі. Однак більшість з них повинні надходити разом з їжею – з овочів, фруктів, насіння, а також з деяких видів морепродуктів.

Наша дієта прямим чином пов’язана з тим, як старіє наша шкіра, і як ми виглядаємо і відчуваємо себе коли стаємо старше.

Чим корисний ESTECHOC для шкіри?

Він живить організм двома найбільш активними та корисними для шкіри Антиоксидантами:

Епікатехін – поліфенолом з Какао і астаксантин – отриманим з рідкісних водоростей.

Тільки темний шоколад єдиний (на відміну від молочного) містить какао-речовини, які відомі антиоксидантним потенціалом на тривалий період.

Було проведено багато досліджень у багатьох наукових проектах, епідеміологічні та клінічні випробування, доступні сотні наукових публікацій, які підтверджують корисність темного шоколаду.

Така ж історія з астаксантином. Це добре вивчена молекула з групи каротиноїдів.

Дослідження показали відмінні якості астаксантину як антиоксиданту і він широко поширений в продажу в капсулах як БАД.

Однак існує серйозна проблема, що стосується біодоступності епікатехіну і астаксантину.

► Що таке біодоступність?

Це показник речовини виявленої в нашій крові після того як ми вжили добавку.

Показник біодоступності залежить від багатьох чинників:

▪ форми, в якій ми їмо інгредієнти,

▪ кислотності нашого шлунка,

▪ абсорбції нашого травного тракту і його чутливості,

▪ роботи нашої печінки,

▪ і навіть від композиції продуктів які ми їмо під час прийому добавки.

В результаті, біодоступність більшості субстанцій, які ми вживаємо, становить всього 5-10%.

Біодоступність епікатехіну не висока.

Для досягнення позитивного ефекту від вживання темного шоколаду, заявленого в наукових дослідженнях, нам потрібно мінімум 70 гр шоколаду в день. Це ¾ плитки шоколаду і 400 ккал.

І це причина, по якій темний шоколад не рекомендується повсюдно як джерело Антиоксидантів.

Астаксантин, в порівнянні з шоколадом, не так поширений в нашій щоденній дієті. Він присутній в рибі і креветках в дуже маленьких кількостях і вимагає великих порцій, щоб отримати необхідну добову дозу.

Регулярний прийом капсул астаксантину – це не хороший варіант також. Ми їмо їжу, а не капсули, і деякі активні речовини працюють краще, якщо надходять з їжею – не у вигляді пудри або екстракту конкретних інгредієнтів.

У розробників є докази і випробування щодо того, що харчова форма епікатехіну і астаксантину має кращу біодоступність інгредієнтів.

► Виникло питання: як можна збільшити потужність впливу на організм епікатехіну з какао і астаксантину в біодоступній формі в щоденній плитці шоколаду, яка не буде калорійною бомбою уповільненої дії?

Відповіддю послужила нова технологія – новий процес виробництва шоколаду.

Ніяких хімічних добавок – тільки натуральні Какао Епікатехіни, Астаксантин з водоростей, Лецитин і новий запатентований процес, який дозволив вченим зменшити 100-грамову шоколадку до 7,5 грам шоколаду як денну дозу.

► Як це можливо?

Все шоколадне виробництво включає в себе серйозні перепади високих та низьких температур. При виробництві ЕстеШок використовуються температурні режими в діапазоні 27-45 градусів Цельсія.

► Що унікального в технології виробництва ESTECHOC?

Вона призначена для оптимізації формування кристалів поліфенолів епікатехіну і створенні суміші ЕстеШоколаду з астаксантином.

Унікальне поєднання Антиоксидантів веде до утворення Astacells (технологія інкапсулювання поліфенолів Какао в міцели астаксантину).

ЕстеШоколад виготовляється згідно з кращих протоколів наукових розробок.

Приводячи до утворення кристалів Astacells, він відрізняється від звичайного темного шоколаду, у якого високотемпературне виробництво не передбачає оптимізацію і кристалізацію епікатехіну.

Якість кожної виробленої партії підтверджено окремим сертифікатом Cambridge Technology Quality Pass.

► Як і чим доведена ефективність ESTECHOC?

Проводилися клінічні дослідження.

Були організовані тестуючі групи людей для того, щоб досягти кращої формули продукту і отримати стабільний доказовий ефект.

Далі всі продукти тестувалися контрольними групами, щоб підтвердити перевагу ESTECHOC над іншими джерелами Антиоксидантів епікатехіну і астаксантину.

ESTECHOC змагався з:

– Звичайним темним Шоколадом

– Капсулами астаксантину

– Звичайним темним Шоколадом прийнятий з капсулами астаксантину

На початку тестувалася фармакокінетика астаксантину, щоб показати кількість астаксантину, що потрапляє в кров. За показниками за 4 тижні ESTECHOC обігнав просту темну Шоколадку на 72% з капсулами на 59%.

Далі досліджувалася фармакодинаміка. Вивчалися показники оксидативного стресу і дефіциту кисню. Шоколадка з капсулою зменшила запальні окислювальні пошкодження MDA на 40%, а ESTECHOC на 72%.

В кінці досліджувався вплив ESTECHOC на шкіру і рівень кисню в тканинах, і він знову обігнав всі продукти з якими змагався.

У розробників Cambridge Chocolate Technologies є клінічні випробування і доказ ефективності продукту по біомаркерам крові.

Він краще, ніж звичайний темний шоколад, краще, ніж капсули астаксантину, і ефективніше ніж одночасний прийом повноцінної плитки шоколаду разом з капсулами астаксантину.

Таким чином, творці явили нам кращу і найбільш престижну формулу найсильніших антиоксидантів для краси зсередини.

ESTECHOC показаний до вживання:

  1. після косметичних процедур
  2. під час та після програм очищення та детоксикації організму
  3. після оперативних втручань
  4. під час та після активної інсоляції
  5. під час дієти (для веганів і вегатеріанців включно) і програм для схуднення
  6. при підвищеному апетиті
  7. при підвищених розумових і фізичних нагрузках
  8. в період депресії
  9. під час реабілітаційного періоду після судинних катастроф (інфаркти, інсульти, тромбоемболічні ускладнення, кровотечі)
  10. в період менопаузи
  11. при курінні, вживанні алкоголю, тривалій медикаментозній терапії.
    Ми раді повідомити, що відтепер Ви можете придбати Esthechoc в Центрі краси та здоров’я “Єва”!
d

Вітаємо в ЄВА

Центр здоров’я та краси «Єва» -це комплекс декількох напрямків, які гармонійно доповнюють один одного,створюючи збалансовану систему. Як і раніше , кожен наш клієнт для нас унікальний.